CTP002, telefonkoncept från Aston Martin

mar
21

När du hör Aston Martin tänker du troligtvis på bilar, ganska fina sådana. Men Aston Martin har i samarbete med företaget Mobiado utvecklat ett inte nytt, men riktigt häftigt och snyggt mobilkoncept som fått namnet CTP002. Det är en telefon som är helt transparent förutom en platinumlist på kanten av varje långsida. Riktigt sexigt.

Mobiado är ett företag som utvecklar lyxiga telefoner och det märks. Hela konceptet CTP002 andas lyx och exklusivitet, utseende före funktion. Förutsatt att denna modell faktiskt produceras någon gång i framtiden kan vi räkna med en prislapp med ovanligt många siffror när det gäller en telefon och den kommer säkerligen aldrig bli mainstream. Men det är nog å andra sidan inte något Mobiado eller Aston Martion strävar efter heller.

CTP002 ska fungera som din Aston Martins bilnyckel och låser automatiskt upp bilen när du närmar dig den. Den kör operativsystemet Android och när den kopplats samman med din bil kan du få både GPS-kartor och statusuppdateringar från dina vänner på samma display i bilen. Låter ju väldigt nödvändigt…


Källa: Planet Luxus.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼