Time Warp 2012

mar
19


Autobahn, Werner Herzog, Beethoven, Heidi Klum, Haribo, Jürgen Habermas, currywurst och techno. Ni vet vad det handlar om. Tyskland, ett land jag älskar. Återigen packar jag mina väskor och beger mig till detta dansanta land. Det är dags att styra kosan mot södra Tyskland för den 18:e upplagan av Time Warp, ett vintergrönt technomaraton i Mannheim.

Time Warp har år efter år slagit oss på käften med sina häpnadsväckande Line-ups. Detta år har arrangörerna valsat omkring i sina största spenderarbyxor och styrt upp en minst sagt förnämlig afton. Lördagen den 31:a mars brinner det återigen i Maimarkthalle.


Trailer – Time Warp Mannheim 2012

Det finns en svindlande avgjutning av DJ:s och Live-akter som kommer hjälpa oss besökare igenom lördagskvällen och in i söndagseftermiddagen. Några akter och personliga favoriter som jag absolut inte tänker missa är Extrawelt, Marco Carola och Magda.

Line-upen är dynamisk, den störtdyker ner i avgrunden långt där inne i hjärtat. Den går på djupet. Vi ser allt från gamla veteraner såsom Carl Cox, John Digweed och Kevin Saunderson, till oanfäktade technohjältar som Ben Klock och Marcel Dettmann. Så om du är en technotragiker med några tusenlappar att bränna kan jag föreslå att du hänger med och sätter Mannheim på kartan igen.

Nedan är den officiella ”After movien” från 2011. En kort inblick i en 14 timmar lång industriell revolution.

Line-Up: Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Ricardo Villalobos, Marco Carola, Loco Dice, Dubfire, Adam Beyer, Chris Liebing, DJ Rush, Kevin Saunderson, John Digweed, Magda, Monika Kruse, Karotte, Marcel Dettmann, Ben Klock, Steve Lawler, Davide Squillace, Jamie Jones, Visionquest, Paco Osuna, Pan-Pot, Mathias Kaden, Nick Curly, tINI, Dorian Paic, Robert Dietz, Felix Kröcher, Seebase, Federico Molinari, Steffen Baumann, Sasch BBC, Steffen Deux, Lautleise.

Live: Laurent Garnier, Extrawelt, Aka Aka, Paul Ritch, Guti, Maetrik, Hobo.


Sven Väth håller låda som ingen annan

Damer och herrar, det här kan inte bli dåligt.


time-warp.de

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se