Cinematografin i Max Payne 3

mar
15

Vi som inte är överdrivet sugna på att lira Diablo III (som släpps 15 maj) kan istället uppleva tung action i Max Payne 3 som släpps samma dag. Max Payne 3 förlitar sig inte bara på stenhårda actionsekvenser och fin grafik, spelets utvecklare har jobbat hårt med dess cinematografi för att väva ihop historien. Spelet kommer vara fyllt av tillbakablickar och mellansekvenser, men inga laddningsskärmar. Allt för att göra upplevelsen än mer fulländad. Efter att ha kikat på videon nedan är jag inte säker på om jag gillar effekten eller ej. Det är visserligen väldigt stilistiskt och häftigt, men samtidigt kan det nog bli ganska tjatigt och irriterande så småningom. Eller vad tror du?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼