Nvidia vill ha bevis från Apple

mar
8

När Apple igår presenterade nya iPad menade de att deras nya A5X-processor är snabb, riktigt snabb. Därefter visade de en graf där A5X-processorn påstods vara 4 gånger snabbare än Nvidias Tegra 3-processor. Det kan säkert stämma, men vi har inte fått någon som helst information om hur dessa resultat har uppnåtts. Vilken hårdvara och mjukvara har Apple använt när de testat sin och Nvidias processorer? Vilka drivrutiner? Det är inte bara jag som undrar detta, Nvidia säger att de är smickrade över att deras processor använts vid jämförelsen men att de gärna vill ha svar på dessa frågor.

“We have to understand what the application was that was used. Was it one or a variety of applications? What drivers were used? There are so many issues to get into with benchmark.”

Nu är väl sannolikheten att Apple går ut med denna information inte särskilt stor, därför har Nvidia bestämt sig för att göra egna tester. Förhoppningsvis kommer de vara mer öppna med hur dessa tester genomförs, om de istället gör allt för att vinkla resultaten till sin fördel känns det ganska misslyckat. Det går alltid att vända siffror till sin fördel.


Källa: The Next Web.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼