Världens största mänskliga domino

Världens största mänskliga domino

Mar
6

850 personer deltog den 28 februari i vad som nu är världsrekordet i mänskligt domino. Det tog plats i New Orleans och samtliga deltagare föll på varsin madrass. Dessa 850 madrasser kommer nu att skickas till Mayor’s Homeless Initiatives för att ge hemlösa något att sova på. Bra underhållning för en god sak med andra ord. Rekordet övervakades och bekräftades av Guinnes World Records. Vill du se hela rekordet finns ett 10 minuter långt klipp med en oväntat exalterad kommentator nedan.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar