Diablo III lansering närmar sig?

mar
5

Den italienska hemsidan MMORPGITALIA rapporterar om att flera återförsäljare nu har satt datumet 17 april som releasedatum för det efterlängtade Diablo III. Det är alltid svårt att lita på vad återförsäljare säger, speciellt när Blizzard inte vill bekräfta detta datum. Spelutvecklaren Jay Wilson har dock gett några hintar på Twitter.

På en fråga angående hur nära vi är till en officiell Diablo III-annonsering svarade han ”9” på en skala från 1-10 (där 10 är närmst). Han har även fått förfrågan om han kunde bekräfta datumet 17e april, något som han varken kunde avslå eller bekräfta.

Detta kan självklart tolkas på flera sätt, men det verkar onekligen som att releasen börjar närma sig en aning. Blizzard har verkligen dragit ut på tiden med Diablo III-lanseringen, det är dock inte första gången Blizzard väntar med att släppa ett spel förrän de känner att det är helt färdigt. Nu återstår det att se om 17e april är datumet som gäller!


Av

Har ett stort intresse för musik, spel och teknik. Fotbollen kan dock ses som ett huvudintresse där favoritlaget är Inter.

Kontakt: mohamed.lamaa@hypeline.se

Annons ▼