MWC: Samsung Galaxy Note 10,1″

feb
28

Samsung skickar ut några nya tabletmodeller, en av dem är Galaxy Note 10,1″. Galaxy Note känner de flesta av oss kanske igen från Samsungs stora telefon med samma namn som lanserades för ett par månader sedan. Till den släpptes även deras penna vid namn S Pen, den används för att  rita och anteckna i telefonen. Tableten Galaxy Note 10,1″ har också utrustats med en S Pen och har därför tagit samma namn som telefonen. Självklart tog jag tillfället i akt att leka lite med plattan och pennan!

Okej, konstnär är uppenbarligen inte ett yrke för mig, men det var riktigt trevligt att rita med pennan. Jag har tidigare lekt lite med Galaxy Tab 10,1″ och försökt rita, men det har ärligt talat fungerat ganska uselt. Men denna penna är det faktiskt möjligt att rita riktigt snygga porträtt. Samsung har en kille i sin monter som bara sitter och ritar av folk på en Galaxy Note-tablet och resultatet blir väldigt bra.

Specifikationer

  • Dual-Coreprocessor på 1,4 GHz
  • 1 GB RAM
  • Android 4.0 ICS
  • 10,1″ skärm
  • 1280×800 pixlars upplösning
  • 16GB lagring
  • 3 MP-kamera bak, 2 MP-kamera fram
  • 256,7 x 175,3 x 8,9mm
  • 7000mAh-batteri

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼