Movie: The Movie

feb
28

”Daniel Day-Lewis as you’ve never seen him before … as Tyler Perry … as George Washington!”

Filmen som har ALLT! Eller ja, har flest stjärnskådisar och genrers åtminstone.

Bakom projektet står talkhost och standup-komikern Jimmy Kimmel. Som berättar i sin talkshow Jimmy Kimmel Live att allt startade för fyra månader sen då han fick idén om att skapa en spektakulär filmhändelse, fylld med stjärnskådisar och genrers, en gåva till ”oss”, säger Kimmel.

I Movie: The Movie får vi se bland andra Charlize Theron, Samuel L Jackson, Tom Hanks, Matt Damon, Jessica Alba, Edward Norton, George Clooney, Chewbacca spela något udda karaktärer. En kul idé enligt mig.


Av

Tjugofemårig nörd från Flen. Gillar att ständigt utöka det kreativa sinnet och vara uppdaterad på tekniska nyheter. Praktiserar i Sthlm under våren 2012.

Kontakt: martin.andersson@hypeline.se

Annons ▼