Innovativ ljussättning

feb
22

Jacob Sutton, William Hughes och John Spatcher slog sina kloka huvuden ihop och kom på idén till den här helt fantastiska videon. Hur gjorde de då? Jo de byggde en dräkt och proppade den full av LED-lampor. Hela kalaset fångades sedan med hjälp av en RED-kamera i sluttningarna i sydöstra Frankrike.

“I was really drawn to the idea of a lone character made of light surfing through darkness. I’ve always been excited by unusual ways of lighting things, so it seemed like an exciting idea to make the subject of the film the only light source.” -Jacob SuttonKälla: fstoppers.com

Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning