Tävling: Vinn mobilt internet från Joors

feb
19

Uppdatering: Tävlingen är nu avslutad och två vinnare ska utses. Tack för alla tävlingsbidrag!

Det sköna gänget bakom Joors vill att Hypelines läsare ska ha chansen att testa deras mobila internet. Därför tävlar Hypeline och Joors nu ut två Joorspaket (USB-modem och SIM-kort), helt gratis. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att lämna en kommentar till detta inlägg där du med några ord beskriver vad du skulle göra om du fick ett Joorspaket. Två vinnare kommer sedan utses och dessa får alltså varsitt paket från Joors. Tävlingen pågår fram till midnatt den 23 februari

Vad är Joors?

Joors är en virtuell mobiloperatör som verkar i TeliaSoneras mobilnät. Till skillnad från alla konkurrenter är Joors helt gratis att använda. Utöver en engångsavgift på 499 kronor kostar det alltså ingenting att surfa med Joors, tjänsten finansieras med reklam. Läs gärna vår recension av Joors.

Så går tävlingen till

Tävlingen pågår fram till midnatt torsdagen den 23 februari och vem som helst får delta. Du tävlar genom att lämna en kommentar till detta inlägg där du kort beskriver vad du skulle göra om du fick ett startpaket från Joors. Den 24 februari kommer samtliga tävlingsbidrag samlas in och två vinnare utses. Dessa vinnare kommer att kontaktas av Hypeline så att Joors kan skicka paketen till dem. Genom att tävla godkänner du dessa regler:

Regler

 • Vem som helst har rätt att delta i tävlingen, personen måste dock vara bosatt i Sverige.
 • Vi godkänner bara ett bidrag per person, i annat fall blir den tävlande diskvalificerad.
 • Vinnaren utses av Hypelines skribenter. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.
 • De tävlingsbidrag som lämnas in kan komma att publiceras i andra sammanhang på Hypeline.
 • Samtliga tävlande måste fylla i korrekt namn och mejladress. Detta för att kunna kontaktas vid en eventuell vinst.
 • Tävlingsbidrag som kommer in efter deadline (midnatt den 23 februari) kommer inte att godkännas.

Lycka till!


Läs mer om Joors.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Kommentarer
20 Kommentarer till “Tävling: Vinn mobilt internet från Joors”
 1. careface95 skriver:

  Jag skulle börja surfa direkt och dumpa mitt mobila bredband då jag skulle spara pengar på att göra det! 

 2. MrMaFurb skriver:

  Mitt gamla surfabonnemang har just gått ut, funderade på att skaffa kontantkort då jag oftast bara behöver lite ”då och då” surftid utanför hemmet, Joors verkar vara ettt just alternativ och GRATIS är för det mesta också gott..!

  Så SURFA, SURFA, SURFA!

 3. Softarn skriver:

  Ställa mig på gården och sätta igång 10 hours of nyan cat på högsta volym

 4. Jimmy fogelqvist skriver:

  Ha lite roligare på tåget till jobbet, två timmar rälsbuss med Metro är inte helkul!

 5. Kevin Walloe skriver:

  Jag skulle ge dig till min mormor och morfar som jag gav en dator till i julklapp. Det var första gången dom använde en dator och dom älskar den redan Tyvärr är det strul att fixa bredband till deras hus (bostadsföreningen har krångla till det) då dom har ingen internetuppkoppling.

 6. Helena skriver:

  Jag skulle kunna kolla mejlen hemma och slippa åka in till institutionen.

 7. Anders skriver:

  Ta modemet till skolan så att våra studerande fick möjlighet att testa ett bra modem till ett bra pris. Många studenter har ont om pengar, med Joors öpnnas nya möjligheter

 8. Joel skriver:

  Ett Joorspaket skulle komma till stor användning! Spenderar stora delar av sommaren ute på landstället. Bara att plocka med modemet från Joors och köpa en liten 3G-router så kan hela familjen ta del vinsten, inomhus, på bryggan, på stranden och ute i skärgården. Kan inte bli en bättre sommar! (:

 9. Nisse Lindberg skriver:

  Jag skulle åka riket runt och surfa gratis!

 10. Timo Saarela skriver:

  Jag skulle ge bort det till någon jag verkligen tycker om. Som i sin tur säkerligen skulle använda den till att läsa innehållsfattiga bloggar och till att se på bilder på söta djur, men möjligen också som följd tycka   om mig ännu mer. Och därmed skulle världen bli, högst subjektivt förstås, en bättre plats.

 11. mifran skriver:

  Ett gratis mobilt bredband Hej! Vilken makalös Grej! För en Internetsurfare som Mig!

 12. Ronny Eriksson skriver:

  Med joors kan jag vara borta, därför sa jag upp comhem

 13. David Thunberg skriver:

  Alltid kul att vinna och gratis bredband passar utmärkt till min bärbara när man är ute och far. Me gusta! ಠ_ಠ

 14. Karl skriver:

  Om jag vann skulle jag ha internet igen. Och inte bara på jobbet. Vilket skulle göra att jag inte behövde jobba så mycket. Vilket skulle ge mig mer tid att hänga på Hypline. Och kommentera grejor under namnet Zlatan.

 15. Tomas skriver:

  Jag skulle surfa, googla, chatta, Spotifya, Skypa, maila, koda – leva helt enkelt. Släppa det krampaktiga greppen om det fasta bredbandet, vars bäst före-datum är passerat, och ge mig ut på stan! Släpp ADSL-fången loss – snart är det vår! Ge mig Joors, ge mig frihet!

 16. Viktor skriver:

  Jag skulle sluta nalla på hyresvärdens trådlösa nätverk. Känns aningen sniket att göra det, men vad gör man inte som fattig student?

 17. Mats Fransson skriver:

  Jag skulle lämna kontoret och ta med mig min dator ut och jobba i vårsolen och surfa in då och då på hyperline.se och joors.com 🙂

 18. Ziqqo skriver:

  Jag skulle ge min Samsung Galaxy Tab 10.1 nytt liv. Inte minst skulle jag njuta av täckning på landet där det bara finns ett nät (gissa vilket) och nöjt visa min iOS-älskande släkt ännu en sak de inte kan få =P

 19. Erik Hallqvist skriver:

  Jag skulle säga upp mitt surfabonnemang och sedan varje månad bjuda mina närmsta vänner på en kall god öl på puben, då det är det jag skulle ha sparat varje månad på detta! 😀

 20. Jitka skriver:

  Jag skulle bjuda alla mina kompissar att vara med på Joorsnet 🙂

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning