Big Brother 2012

feb
19


Ikväll drar det igång igen. Big Brother, det sociala experimentet.

Klockan 21.00 kliver deltagarna in i Big Brother-huset och träffar varandra för första gången.
Nytt för i år är att det bor fyra stycken förväntansfulla personer i ett litet loft på taket. Dessa personer tävlar om att bli fullvärdiga deltagare och en plats nere i huset. Deltagarna i det riktiga huset har självklart ingen aning om att det bor fyra aspiranter på taket. Det var ungefär 10000 sökande till årets upplaga och vi hoppas såklart på att det omtalade castingjobbet genererar bra TV.

För att få någon slags inblick i hur det kan tänkas vara att leva i huset så ringde jag upp Christian Lundgren, ni vet han som dansade så fint i förra årets upplaga av Big Brother.

Tjena Chrille, läget?
– Det är fint fan, själv?

Bara bra tack. Jag tänkte slänga lite frågor till dig nu. Är du redo?
– Haha, kör!

Vad gör du idag? Vad har du för framtidsplaner?
– Idag gör jag mycket blandade saker. Jag festar ganska mycket och håller bland annat på att lära mig DJa. Jag målar även tavlor! Jag är världens sämsta framtidsplanerare men planerar bara att ha kul och testa på många olika saker framöver.

Har ditt liv förändrats sedan Big Brother?
– Det har det gjort! Mycket mer festande, haha. Jag har åkt land och rike runt och träffat massa underbara människor som jag aldrig skulle träffat annars.

Vilka har du fortsatt kontakt med och har du ändrat inställning till någon efter att det nu har gått en tid sedan du kom ut i verkligheten?
– Rodney, Gurkan, Sonia, Nicky, Tobbe Holms, Annie, jag pratar med dom flesta faktiskt. Jag har inte ändrat min inställning till någon.

Hur kommer det sig att du hamnade i huset från början? Varför sökte du? Tvekade du någonsin på att tacka ja till Big Brother och vad isåfall fick dig att tveka?
– Jag ville helt enkelt hamna där, hehe. Jag sökte p.g.a. att jag gillar att testa många olika saker här i livet och det här var en sån grej som kändes rätt att köra på. Det var inga tvivel, jag tackade JA direkt!

Hur förberedde du dig dagarna innan du klev in i huset? Hade du någon game-plan eller annan strategi?
– Jag förberedde mig mentalt. Peppade mig själv. Gjorde allt för att mitt självförtroende skulle vara på topp! Min game-plan var att inte snacka skit om någon, oavsett vad som hände eller vad någon gjorde.

Vilken är den absolut sjukaste grejen som hände i huset tycker du?
– Haha, jag vet inte riktigt. Det var så mycket sjukt som hände men en sak jag minns var när Gurkan var skitfull på en fest och pissade i en kastrull i köket, det visade dom aldrig i TV! Det var ganska chockerande att Vanessa var en kille också.

Vad var det första du gjorde när du vaknade upp första dagen ute ur huset?
– Jag var vaken hela första dagen, kunde inte sova. Satt uppe hela natten och kollade TV. Just det, jag duschade naken för första gången på 100 dagar! Sjukt skön känsla, haha!

Längtar du tillbaka till huset?
– Jaaa, helt sjukt! Speciellt nu när nya programmet börjar!

Vad tycker du själv om din insats? Är det något du ångrar från din tid i Big Brother?
Jag tycker den var bra. Ångrar att jag inte flippade lite mer men ångrar absolut inget jag gjorde i huset!

Slutligen: Skulle du göra om det?
Ja, verkligen. Skulle kunna hugga av ett finger för att vara med om det igen, haha.

Tack för pratstunden Chrille, lycka till med skivsnurrandet och allt annat.
– Tack själv man!


Vill du se mer av Chrille kan du spana in hans blogg här.

BigBrother.se

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning