Ny Call of Duty Elite-trailer

feb
17

Sponsrat inlägg:

Vi skrev redan i somras om Call of Duty Elite, Activisions nya tjänst till Modern Warfare 3. Med CoD Elite får du kort sagt statistik över ditt spelande, möjligheten till att skapa klaner, koppla samman Facebook med spelet och analys av vapenprestation och matcher. Det finns även en betalversion som kostar 50 Euro per år och då får man även tillgång till alla Modern Warfare 3 DLC paket (20st är planerade) men även unika klanfinesser och dagliga tävlingar.

Nu har det släppts en rykande färsk trailer till CoD Elite med skådespelaren Rob Riggle som vi sett tidigare i andra CoD trailers.


Av

Har ett stort intresse för musik, spel och teknik. Fotbollen kan dock ses som ett huvudintresse där favoritlaget är Inter.

Kontakt: mohamed.lamaa@hypeline.se

Annons ▼