Trailer till Snabba Cash II

feb
16

En trailer till Snabba Cash II har nu letat sig ut på nätet. Den första filmen var en rejäl överraskning i det svenska thriller-träsket och blev regissören Daniel Espinosas samt huvudrollsinnehavaren Joel Kinnamans biljetter till Hollywood. Kinnaman är tillbaka i uppföljaren som JW medans Espinosa lämnat över regissörsrollen till Babak Najafi. Den första filmen baserades som bekant på Jens Lapidus bok med samma namn, men någon bokförlaga har inte funnits att tillgå inför uppföljaren.

I Snabba Cash II får vi fortsätta följa med JW på hans resa ner i Stockholms undre värld. Förutom Kinnaman så återvänder även Dragomir Mrsic och Matias Padin som Mrado respektive Jorge. Trailern lovar gott och det verkar som att Najafi tagit fasta på det som gjorde den första filmen så pass bra.

Den 31 augusti är det dags.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼