Minecraft Pocket Edition, nu med överlevnadsläge

feb
12

Äntligen går det att kämpa för sin virtuella överlevnad även i din smartphone. Den utlovade och mycket efterlängtade uppdateringen till Minecraft Pocket Edition är här och möjliggör för spelare att spela Creative eller Survival. Den som kör creative mode spelar precis som förut bara för att bygga och kommer inte jagas av monster, dö av hunger eller uppleva nätter. Men väljer man överlevnadsläget är det nödvändigt att jaga föda och bygga ett skydd mot monster som dyker upp på natten. Lite farligare, lite läskigare, lite roligare. Nu saknas bara möjlighet att göra verktyg och vapen också, så är Minecraft snart ett riktigt bra spel även till smartphones.

Uppdateringen finns nu till Android och bör dyka upp i App Store snarast.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼