Första trailern till The Bourne Legacy har anlänt

feb
8

De första rörliga bilderna från den kommande The Bourne Legacy har alltså idag letat sig ut på nätet. Precis som det låter är det alltså en film tillhörande Bourne-universumet. Men istället för Matt Damon så är det Jeremy Renner som axlar huvudrollen som hemlig agent. Renners karaktär är inte densamma som Damons Jason Bourne. Jag gillar Jeremy Renner och tror att han kan bära The Bourne Legacy utan problem. Han får sällskap av Edward Norton och Rachel Weisz på skådespelarsidan.

Manuset är skrivit av Tony Gilroy, som varit inblandad i de tidigare Bourne-filmernas manusarbete. Han regisserar även filmen vilket lovar gott då jag verkligen gillade Michael Clayton som han har på sin resumé sedan tidigare.

Filmens svenska premiär är satt till den 24 augusti.

http://youtu.be/HVPpc4pk6RE


Hoppa över till Apple för att se trailern i HD.

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼