Deadmau5 till Stockholm

feb
8

Den andra juni i sommar är det dags för Deadmau5 att gästa Söderstadion i Stockholm för en fantastisk show. Deadmau5 är ett av de absolut största namnen inom elektronisk musik, han producerar egen musik och åker runt och spelar sin musik för sina fans. Hans shower är kända för att ha grymma ljuseffekter som ofta är synkade till musiken som spelas.

Deadmau5 gillar inte när han blir kallad DJ, eftersom att han producerar all musik själv och spelar endast sina egna låtar på spelningarna. Han vill att man ska få höra hans låtar och ingen annans om man väljer att gå på hans spelning. Senast han var i Sverige och spelade var på Peace & Love i somras men nu är det alltså dags igen och det är SPG Live som ligger bakom. De har den senaste tiden arrangerat många stora spelningar i Sverige i den elektroniska genren, startskottet var Sebastian Ingrossos spelning i mars förra året. Sedan dess har det bara rullat på med DJs som Tiesto, Dada Life och Eric Prydz för att nämna några.

Biljetterna släpps på ticnet.se måndagen den 13/2 09.00. Jag skulle tippa på att biljetterna kommer att sälja slut snabbt så om man vill ha en biljett gäller det att vara ute i god tid. Jag ska självklart försöka vara på plats och kommer då som vanligt att skriva om spektaklet!


Av

Har ett stort intresse för musik, spel och teknik. Fotbollen kan dock ses som ett huvudintresse där favoritlaget är Inter.

Kontakt: mohamed.lamaa@hypeline.se

Annons ▼