Carlsberg Unbottle Åre

feb
8

Sponsrat inlägg:

Vintern 2012 omdefinierar Carlsberg hela begreppet after-ski. Nu är det slut på ”Sweet Home Alabama” och ”Country Roads”. 16 respektingivande DJ´s kommer invadera Åre under en hel helg. Ni vet vad det handlar om: Skidåkning, Gulaschsoppa och feta basgångar. Vecka 13 i Åre kommer bli allt annat än lugna favoriter.

Värt att notera är att två av mina absoluta favoriter inom elektronisk dansmusik kommer att befinna sig på plats. Har ni sett den briljante Özgür Can häva ur sig sin känslosamma tech-house? Har ni sett den strålande La Fleur lyfta ett tak med sin underbara techno? Inte? Då är detta ett suveränt tillfälle!


Läs mer: Carlsberg Sweden på Facebook.

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼