Rift är nu gratis att spela upp till level 20

feb
1

Det går en trend bland MMO’s att erbjuda en del av spelen gratis, en sorts omarbetning av det gamla hederliga ”free trial” om man så vill. Jätten World of Warcraft har gjort det, Star Trek Online och DC Universe likaså.

Nu har Trion Worlds med den senaste patchen (version 1.7) till sitt Rift valt att introducera Rift Lite. I Rift Lite kan vem som helst som innehar ett Trion-konto spela spelet helt gratis utan några tidsrestriktioner upp till level 20. Om du varit sugen på spelet men inte velat punga ut de slantar det kostat så är det alltså läge att testa det nu.

Rift är ett på många sett ”klassiskt” fantasy MMO med levels, raids, magiker och rogues. Det som är spelets mest unika ingrediens är de så kallade ”rifts” som kan dyka upp i världen när och var som helst. Ur revorna dyker det upp monster som ställer till det för dig och alla andra äventyrare. Inte sällan behöver man gå ihop i större grupper för att slå tillbaka. De här slumpmässiga elementen är ett försök till att skapa en mer dynamisk värld. Grafiken är även den ett av spelets främsta selling points, inte minst gentemot det nu 6 år gamla World of Warcraft.


Källa: Gameinformer.com, Riftgame.com

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼