Skräddarsy din nya Sony Vaio

jan
30

Nu kan du som köper en ny Sonylaptop av märket Vaio konfigurera den efter dina behov. Förutsatt att du beställer datorn direkt från Sony på deras webbsida är det nu möjligt att välja processor, RAM-minnesmängd, grafikkort och operativsystem med mera. Sony säger i ett pressmeddelande att den som beställer via webbsidan kommer ha fler färger och erbjudanden att välja bland än hos återförsäljare.

”Genom att låta kunderna anpassa sitt köp blir de mer involverade och får en närmare upplevelse. Deras VAIO blir en personlig ägodel och följeslagare. Vi har öppnat portarna till en ny upplevelse”

Ola Gustafsson, Nordic Marketing Manager för VAIO.

Det är jättekul att Sony erbjuder oss konsumenter möjligheter att konfigurera de datorer vi vill köpa. Företag som Dell har haft denna möjlighet i många år och det är otroligt bra. Den som inte kan eller vill konfigurera behöver såklart inte göra det, men nu finns i alla fall möjligheten.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼