Så fick Naughty Dog inspirationen till Nathan Drake

jan
30

Spelserien Uncharted har rönt stora framgångar och jag kan förstå varför. Jag har inte direkt spelat något av de tre spelen i serien, men hade jag haft en PS3 hade chansen varit stor att jag ägt ett par av dem också. Uncharted lyckas blanda action, äventyr och en massa humor och får spelare att vilja komma vidare. Men hur gick de till när Naughty Dog fick inspirationen till att skapa spelseriens huvudkaraktär Nathan Drake och alla andra? Kika på den här videon så kanske du får några svar. Du lär åtminstone bli mer sugen på att testa något av spelen!

http://youtu.be/XLTUTV0x7RY


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar