Kul reklam för Kinect Star Wars

Kul reklam för Kinect Star Wars

jan
29

Det verkar vara modernt att använda Darth Vader i reklamfilmer, VW gjorde det, Sydkoreas tunnelbana gjorde det och nu gör Microsoft det. Fast i deras fall kan jag ändå förstå varför Lukes pappa får medverka, de gör trots allt reklam för spelet Kinect Star Wars.

Man får inte veta särskilt mycket om spelet men reklamen är faktiskt riktigt rolig. Star Warsnörden inom mig impas av hur välgjord den är, fåntratten i mig av den billiga humorn. Hatten av till Microsoft och jag hoppas vi får se fler reklamfilmer som denna!


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar