Kul reklam för Kinect Star Wars

jan
29

Det verkar vara modernt att använda Darth Vader i reklamfilmer, VW gjorde det, Sydkoreas tunnelbana gjorde det och nu gör Microsoft det. Fast i deras fall kan jag ändå förstå varför Lukes pappa får medverka, de gör trots allt reklam för spelet Kinect Star Wars.

http://youtu.be/Yh7XaFLAyPU

Man får inte veta särskilt mycket om spelet men reklamen är faktiskt riktigt rolig. Star Warsnörden inom mig impas av hur välgjord den är, fåntratten i mig av den billiga humorn. Hatten av till Microsoft och jag hoppas vi får se fler reklamfilmer som denna!


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning