Run for your life – löpning möter zombies

jan
27

Veckorna efter nyår brukar det alltid vara fullpackat på gymmet, man kan riktigt känna doften av nyårslöften i luften. Nu, en månad senare, börjar motivationen svikta och det blir allt glesare mellan besöken. Frukta inte, det finns en lösning. Vad sägs om en 5km lång hinderbana? Okey, 5km är rätt så långt men det borde väl inte vara något större problem om det inte vore för den lilla detaljen… Zombies. Ja du hörde rätt. Ett av hindren på banan består av ”blodtörstiga” zombies vars enda uppgift är att jaga deltagarna. Där snackar vi motivation. Eventet hålls på olika platser i USA och vill man veta mer så kan man hoppa in på hemsidan: runforyourlives.com

Protect your brain and run for your life. This is one race where your legs giving out are the least of your problems. Run For Your Lives is a first-of-its-kind event, one part 5K, one part obstacle course, one part escaping the clutches of zombies — and all parts awesome.”


Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼