Hur luktar twitter?

jan
23


Hur luktar dina retweets? Hur luktar dina likes?
Hur luktar egentligen internet? Londonbaserade The Foundry hävdar att deras uppfinning vid namn ”Olly” ger dig möjligheten att lukta på både Twitter och Facebook. Olly har en avtagbar del som du kan fylla med vilken doft du vill. Det kan vara doftoljor, en fruktbit, din partners parfym eller kanske en droppe whiskey. Olly har ett anpassningsbart hölje som gör att du kan få den att se ut precis som du vill. Du kan börja med att ändra punktmönster på framsidan, eller om du känner dig lite äventyrlig, ändra formen. Alla 3D-modeller finns tillgängliga gratis och är redigerbara.

Den här doftmaskinen är även stapelbar, så om du har fler än en kan du tilldela var och en till olika tjänster med unika lukter. Anslut en till Twitter och en annan till din Facebook. Innan du vet ordet av har du en nätverksansluten doftcentral som skickar ut pestdofter när du råkar klicka like på kattbilder.


Källa: The Foundry.

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼