Oändlig molnlagring med Bitcasa

jan
22

Det finns flera bra molntjänster för backup, Dropbox, Skydirve och Cloud Drive är några exempel. Men det utrymme som erbjuds är ofta ganska begränsat, eller så tillkommer höga månadskostnader. Men nu kommer en ny tjänst in i leken. Den heter Bitcasa och säger sig erbjuda obegränsat utrymme för lagring. Kan det stämma? Och hur funkar det?

Än så länge befinner sig Bitcasa i betastadiet och en invite krävs för att få testa. Under en begränsad period kan Hypeline erbjuda invites till Bitcasa, klicka bara på länken för att få din inbjudan:

Jag vill ha en gratis invite till Bitcasa!

Efter att du skapat en konto och laddat ner mjukvaran (som finns för Windows och OS X, Linuxstöd är på väg) är det bara att göra mappar eller hårddiskar kopplade till Bitcasa. Då kommer alla filer laddas upp och kunna nås var du än befinner dig. Men det som är ännu häftigare är att de delade mapparna ska vara oändligt stora. Bitcasa erbjuder obegränsat lagringsutrymme, vilket är perfekt för dig som vill ha backup på många eller stora filer.

Under betaperioden är Bitcasa helt gratis att använda. När Bitcasa lämnar betastadiet ska tjänsten enligt uppgift kosta 10 dollar per månad.


Källa: Bitcasa.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼