Trailer till Jeff Who Lives at Home

jan
20

Dramat Jeff Who Lives at Home har tagits emot väl av recensenter som haft turen att se den. Filmen är regisserad av bröderna Jay och Mark Duplass som tidigare gjort den skruvade Cyrus med Jonah Hill och John C. Reilly i huvudrollerna. I Jeff Who Lives at Home får man följa Jeff (Jason Segel) som blir skickad till affären av sin mamma (Susan Sarandon) för att köpa trälim. Påväg till affären söker Jeff efter sitt öde men stöter även på sin bror (Ed Helms) som misstänker att hans fru har ihop det med en annan man. Skruvat så det förslår alltså, och kanske inte helt korrekt förstått av mig.

Efter att ha sett trailern några gånger kan jag inte annat än att se fram emot detta. Jason Segel och Ed Helms känns klockrena som de något speciella bröderna Jeff och Pat. Filmen har inte fått något svenskt premiärdatum, om det betyder att den inte hittar hit överhuvudtaget vet jag inte. Den amerikanska premiären är hur som helst spikad till den 16:e mars.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se