Resident Evil 6 officiellt utannonserat

jan
20

Precis som det tidigare ryktats om så var det alltså Resident Evil 6 som No Hope Left-sidan syftade till.

I spelet får man återigen bekanta sig med de sedan tidigare kända ansiktena Leon S. Kennedy och Chris Redfield. Handlingen utspelar sig 10 år efter händelserna i Raccoon City och nu har presidenten valt att lyfta på locket och berätta för allmänheten vad som egentligen hände. Presskonferensen där tillkännagivandet ska ske blir dock utsatt för en biologisk terroristattack där presidenten genomgår en inte alltför klädsam förvandling. Med på presskonferensen är Leon S. Kennedy som än en gång får det hett om öronen.

Den mest intressanta biten för min egen del verkar dock vara den delen av storyn där man ska få följa Chris Redfield i Kina. Det är inte ofta det stora landet i öst porträtteras i ett spel så det ska bli kul att få se hur Capcom närmar sig det.

Spelet släpps till Xbox 360, Playstation 3 och PC den 20 november. Spana in den första trailern nedan.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼