The Dark Knight – motorcykeldräkt

jan
18

Personligen är jag lite för feg för att våga livet på två hjul men hör man till skaran som inte kan hålla sig borta från motorcyklar och dylikt så borde man definitivt kika lite extra på den här motorcykeldräkten. Det bör väl också tilläggas att en viss nördighet lär behövas för att uppskatta den till fullo. Dräkten går att köpa på UD replicas men den är tyvärr rätt så dyr. Gillar man inte Batman så finns det fler unika dräkter från bland annat Star Wars och Tron.

I videon nedan finns en rätt så kul unboxingvideo i flera delar som är värd att kolla upp om man verkligen diggar dräkten.


Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼