ICS till Transformer Prime rullas ut

jan
10

För några dagar sedan meddelade Asus att Transformer Prime skulle få ICS-uppdateringen den 12 januari. Idag meddelar de att uppdateringen redan är på väg ut, ett par dagar tidigare än väntat. Först är det ägare i USA som får uppdateringen, vi i Sverige kan räkna med att den kommer om några dagar. I vanlig ordning kommer uppdateringen automatiskt Over The Air.

Transformer Prime listad i butiker

Nu har även många svenska butiker börjar lista Transformer Prime. Den 30 januari verkar vara det datum då Transformer Prime slutligen släpps i Sverige och precis som väntat kostar den cirka 5990 kronor. Kommer du förhandsboka, avvakta eller strunta i Transformer Prime?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼