Trailers till kommande SSX

jan
9

I min ungdom (alltså för sex år sedan) lirades det en hel del SSX 3 på min gamla Playstation 2. Det var riktigt kul att låsa upp nya banor, sätta highscore med de där omöjliga tricken och hitta dolda bonusar. För att inte nämna känslan av att krossa sin kompis både vad gällde tid och poäng. Även min PSP fick smaka på SSX när den var aktuell. Och nu är det snart dags för nästa version av SSX att hitta till konsolerna.

Kommande version heter kort och SSX och släpps den 17 februari i Sverige. Innan dess kan du ladda upp med lite klipp från spelet. Inte överdrivet realistiskt, men det ser fortfarande lika kul ut som det gjorde på Playstation 2.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning