Motorola vill göra våra laddare ledsna

jan
8

Motorola har publicerat denna korta video på en laddare som gråter. Videon heter Stay Unplugged with Motorola och är en teaser för något som ska presenteras under CES nästa vecka. Vi vet inte riktigt vad Motorola har för produkt att visa upp, men vi har i alla fall två gissningar.

Det kan röra sig om någon ”ny” typ av laddning där telefoner (för vi tror att det handlar om något för telefoner) kan laddas trådlöst på något sätt. Tekniken är inte direkt ny, men idag går mycket av energin förlorad vid trådlös laddning. Kanske har Motorola en lösning på detta?

Det skulle också kunna röra sig om en telefon med bättre batterikapacitet än tidigare modeller. Även om det inte vore överdrivet revolutionerande så är det något vi tror att de flesta skulle vilja ha. Att ladda telefonen kanske en gång i veckan istället för varje eller varannan dag vore väldigt skönt.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼