Sony Tablet P nära släpp i Sverige

jan
6

Redan i november skrev vi att Sony Tablet P, den högst unika Androidtableten, var på väg till svenska butiker. Nu verkar detta bli verklighet, ny information når oss om att Tablet P kommer ut i butiker i skiftet januari-februari.

Det som gör Sony Tablet P unik är dess design. Den är vikbar och har två skärmar på 5,5″. Under skalet hittas en Tegra 2-processor på 1GHz, 1GB RAM, 4GB internlagring och 3G. Likt sin storebror Tablet S är Tablet P Playstationcertifierad, vilket innebär möjlighet att spel gamla Playstationspel på den. Den har dessutom IR som möjliggör för den att fungera som multifjärrkontroll.

Vi gillar att Sony återigen vågar gå sin egen väg vad gäller design och funktioner. Gissningsvis kommer Tablet P inte bli en ersättare för traditionella tablets eller laptops, men den ser onekligen väldigt spännande ut. Räkna med ett pris på 6000 kronor i butik.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼