Våra mest lästa inlägg 2011

jan
4

En Androidmobil, ett armbandsur, ett snabbkodat spel, Google med gravitation och mänskliga plankor. Det är vad de fem mest lästa inläggen förra året handlar om. Vi hade inte förväntat oss att just dessa inlägg skulle bli så välbesökta, men tji fick vi. Här följer en kort sammanfattning av de fem mest lästa inläggen på Hypeline 2011:

5: Galaxy Nexus närmade sig Sverige

På plats nummer fem hittar vi ett av alla inlägg om Googles senaste Nexustelefon, Galaxy Nexus. Efter att ha fått mycket uppmärksamhet undrade ni såklart när den skulle hitta till Sverige. Vi visste.
Läs inlägget.

4: I’m Watch, snyggt och dyrt armbandsur

En Androidenhet hittade även in på fjärde plats, men denna gång i form av ett armbandsur. Det är dyrt, det är onödigt, det är inte släppt i Europa ännu, men det är ändå något många av oss vill ha.
Läs inlägget.

3: Minicraft, spel skapat på 48 timmar

Notch, skaparen av det populära spelet Minecraft hade ett kodmaraton och lyckades med konststycket att göra ett spel på 48 timmar. Han skapade Minicraft. Trots att detta inlägg publicerades i december var det vårt tredje mest lästa inlägg 2011. Starkt jobbat!
Läs inlägget.

2: Google Gravity, kul och onödigt

När vi hittade Google Gravity tyckte vi att det var en rolig grej och något vi i alla fall kunde ha som fredagshumor. Vi anade inte att det skulle bli vårt näst mest lästa inlägg 2011. Men det blev det.
Läs inlägget.

1: Planking – plankpose på Facebook

Det allra mest lästa inlägget 2011 handlade om Facebook och den då nya posen Planking. Planking innebär att man lägger sig raklång som en planka på diverse mer eller mindre svåra (eller dumma) ställen och fotograferar detta. Bilderna laddas sedan upp på fejan för att motta vännernas respekt för sin dumhet.
Läs inlägget.

 

Där har ni alltså topp fem för 2011. Redan nu drömmer vi oss fram ett år och undrar vilka inlägg ni klickar er in på allra mest nästa gång. Den som lever får se!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼