Add fuel to the fire – Planet fire

jan
2

Tänkte passa på att tipsa om en fräck liten app på iTunes som är utvecklad i samarbete med den helt fantastiska konstnären Diogo Machado bakom Add fuel to the fire. Själva appen är egentligen inget märkvärdigt i sig men gillar man Diogo’s konstnärliga stil så är det helt klart värt det att ladda ner den, den är ändå helt gratis.

Konceptet påminner om det klassiska MIX-MAX som man pulade med på lekis för hundra år sedan där man kunde kombinera huvud, hatt, bål, ben och skor på de mest märkliga sätt och skapa nya figurer. När man mixat fram det man gillar är det bara att spara bilden och vips så har man en ny bakgrund, passar utmärkt till telefonen.

Skaffa appen här på iTunes.


Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se