Tips: GTA 3 kostar nu bara 22 kronor

dec
22

För att fira tioårsjubileet av Grand Theft Auto III har Rockstar Games släppt det nu klassiska spelet till Android och iOS. Vi har såklart skaffat det och kan säga att spelkänslan är riktigt fin och grafiken likaså. Men hade vi väntat några dagar hade vi kunnat spara några kronor. Nu sänker Rockstar Games nämligen tillfälligt priset på spelet.

Fram till den 29 december kostar GTA III bara 22 kronor, både till Android och iOS. Med tanke på att du får hela det klassiska spelet (som ju en gång i tiden kostade 5-600 kronor) tycker jag att du ska slå till. Jag gjorde det, även fast min Androidmobil är för klen för spelet. Någon dag har jag nog en enhet som klarar det…


Köp GTA III från Android Market.
Köp GTA III från iTunes App Store.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning