Engadgets magasin Distro finns nu även till Android

dec
21

Den lilla tekniksajten Engadget har sedan september i år givit ut sitt iPadmagasin Distro. De kommer med ett nytt nummer varje vecka där läsaren kan luta sig tillbaka med sin padda och uppdatera sig. Men nu är det inte bara paddor som kan visa Distro, den är även släppt till Androidtablets.

För att kunna läsa Distro på din Androidplatta krävs att du har en skärmupplösning på minst 960×768, men det bör inte vara något problem om du har en nyare tablet. Likt iPadversionen är Distro till Android helt gratis och kan läsas i offlineläge. Det är trevligt om du befinner dig utanför din internetuppkoppling men ändå vill ha något trevligt att läsa.

Vem vet, en dag kanske vi på Hypeline också kommer med ett tabletmagasin? Det vore nåt…


Distro i Android Market
Distro i App Store

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼