Första trailern till Wrath of the Titans

dec
20

Det är högsäsong för nya filmtrailers till nästa års sommar-blockbusters. Idag är det Wrath of the Titans tur att visa upp sig. Som det låter är det en uppföljare till Clash of the Titans från 2010 som är på gång. Den första filmen var verkligen inget vidare så förhoppningarna är väl inte direkt skyhöga på uppföljaren.

Tempot ser dock högre ut och titanerna verkar ha växt några storlekar och det är ju aldrig fel. Filmen ser även lite mörkare ut än föregångaren vilket ser ut att göra gott. Mörkret är i och för sig ganska självklart då handlingen kretsar kring Perseus (Sam Worthington) resa ner i underjorden för att rädda sin far, Zeus, som tillfångatagits av Hades. Zeus och Hades spelas återigen av Schindlers List-polarna Liam Neeson och Ralph Fiennes. Den 30:e mars är det dags för lite hederlig grekiskgudaction alltså.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼