En hyllning till Terminator 2

dec
20

1991-07-03

Terminator 2 klampade in i biosalongerna och Arnold skrek ”WHAT’S WRONG WITH YOUR EYES???”.
Med leriga skor och flytande metall slog filmen hela världen med häpnad. Idag, tjugo år efter premiären, anses filmen fortfarande tillhöra toppskiktet av filmhyllan. I somras på sin jubileumsdag kunde vi se massor av hyllningar till detta mästerverk. En av dessa hyllningar är så otroligt välgjord att den får mig att börja mumla saker som ”vissa har minsann tillgång till tid” och ”animeringens örnnäste”. För er som missade detta klipp i somras, här är Rymdreglage och deras episka hyllning till Terminator 2.

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼