ABF håller Zombiekurs i Örebro

dec
20


I vår är det Örebros tur att få ta del av Arbetarnas Bildningsförbunds populära studiecirkel i Zombieöverlevnad. Ja ni hörde rätt, 16 februari är det kursstart för den nya cirkeln Att överleva en zombiekatastrof. Att zombieapokalypsen står för dörren är väl kanske inte jättetroligt men faktum är att det finns mycket att lära sig av att studera zombiekulturen och ett framtida krisscenario som beror på något annat än zombies är ju inte helt omöjligt, se bara på den senaste tidens naturkatastrofer och epidemier runt om i världen.

Vad som faktiskt händer med samhället och hur man kan förbereda sig själv och sina närmaste i en överlevnadssituation är några av de saker som kursen kommer att handla om. Utöver detta kommer så klart en hel del smaskiga ”zombiefakta” att behandlas, vad definierar egentligen en zombie och hur bär man sig egentligen åt för att ta kål på de på bästa sätt? Utgångspunkten för kursen är Max Brooks storsäljare ”The zombie survival guide”.

Om det här låter intressant föreslår jag att man hoppar vidare in på ABF’s hemsida och kikar närmare på kursbeskrivningen. Här går det också att anmäla sig och se datumen för träffarna. Jag kommer personligen närvara på kursen som cirkelledare så hoppas vi ses där i vår!

Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼