Samsung Smart TV – mer än bara en TV

dec
19

Sponsrat inlägg:


Idag kan en TV så mycket mer än för 5 år sedan. Nu behövs ingen TV-tidning för att se tablåer, bilden är självklart i HD, kanske även i 3D. Men Samsungs nya Smart TV-serie kan så mycket mer än så!

Appar, appar, mer appar!

Trots att Samsungs slogan för sin smart TV-serie är ”Se på TV på TV:n” så kan du göra så mycket mer med dem. Du kan surfa direkt i TVn, vilket innebär att YouTube, Playkanaler och annan webb-TV äntligen går att se på en stor och fin skärm. Det finns en uppsjö av appar som underlättar detta, bland annat för TV4 Play, YouTube, Viaplay och SF Anytime. Men du har även tillgång till sociala medier som Facebook och Twitter, du kan ha Skypesamtal och kolla Google Maps. För att förstå precis hur användbar detta är, kolla in Samsungs videoklipp.


Och var nu inte den videon övertygande är nog nästa det. Varför? För att den innehåller ett klipp på en bebis såklart!


Styr med din Galaxytelefon eller Tab

Eftersom att Samsung förutom TV-apparater även tillverkar smartphones och tablets är det inte överraskande att företagets Galaxy S och Galaxy Tabserie fungerar som fjärrkontroller till deras Smart TV. Vissa TV-modeller kan dessutom streama bild och ljud till telefonen eller tableten. Perfekt om man vill fortsätta titta på det där avsnittet av Top Model fast man måste gå på toa. Möjligheterna verkar enorma och framtiden går nog mot smartare och smartare TV-apparater. Det gillas!


Hitta lägsta pris på Samsung Smart TV.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se