Årets tweets 2011

dec
16

Twitter – Ett digitalt landskap av lustigheter

Det kommuniceras med en begränsning på 140 tecken per statusuppdatering! Allas statusuppdateringar bildar ett ändlöst vattenfall i mitt flöde, som är snabbläst och lätt att skumma igenom. Men ibland när jag sitter där och scrollar så stannar jag plötsligt upp. Jag läser igen. Jag skrattar högt.

Jag vill dela med mig av de tio – enligt mig – roligaste tweetsen som förgyllt mitt flöde under 2011.


”Att leka med ord”Detta är minst sagt en diger skara av skrattframkallande text. Författarna av tweetsen har min djupaste respekt och jag hoppas att de bjuder på fler underhållande tweets under 2012.

Av

Nitisk technofantom med ett patologiskt förhållande till sociala medier, PR och design. Blir knäsvag av snygg typografi.

Kontakt: alexander.nilbrink@hypeline.se

Annons ▼