Julklappstips till den som har ”allt”

dec
15

Ångest. Finns det något ord som bättre beskriver känslan man får när man försöker komma på en bra julklapp till någon som verkar ha precis allt? Klart du kan köpa strumpor eller en slips, men hur kul är det? Här har du tips på några prylar din kompis som har ”allt” troligtvis saknar!

Sony Personal 3D Viewer

3D-film kan vara riktigt häftigt, men ofta blir bilden ganska suddig med de glasögon som delas ut i biograferna. Det finns lite dyrare och lite bättre glasögon att köpa, men om man ska kolla på 3D-film hemma finns det ett mycket häftigare alternativ. Det är Sonys Personal 3D Viewer! Sätt den på huvudet och koppla in den i en Blu-rayspelare eller Playstation 3 och njut av film i 3D med grymt ljud. Räkna dock med att den kostar ganska många tusenlappar.

En projektor till iPhone

Din kompis har en iPhone eller iPad, men har han eller hon en projektor till den? För ungefär 2500 kronor kan en sådan hamna under granen i år och låta din vän visa film och bilder i 100″ 16:9. Förutom ett batteri som räcker i två timmar går den att driva med nätanslutning. Säljs hos Think Geek.

Kylskåp med appar

Det var väl bara en tidsfråga innan även kylen skulle kunna köra appar. Och nu kan den det, i alla fall en av Samsungs modeller. På den 8″ stora displayen är det möjligt att skriva små anteckningar, titta på bilder, hitta recept, twittra och kolla din kalender. Allt man behöver göra när man ska hämta mjölken alltså. Tyvärr säljs denna modell inte i Sverige och att importera en sådan kan bli ganska dyrt.

Den ultimata frukostmaskinen?

Den kanske ultimata frukostmaskinen kan exmepelvis rosta en brödskiva samtidigt som du steker ägg eller korv och såklart brygger kaffe. Förutom att vara otroligt snygg (eller inte) så är den både praktisk och prisvärd. Kan köpas på Amazon.com för runt 400 kronor. Därefter blir det aldrig mer jobbigt att laga frukost.

Där har du ett par grymma julklappstips till den som redan verkar ha allt. Om dessa mot förmodan inte uppskattas eller är ett alternativ kan du ju alltid köpa fryspåsar eller tejp. Det kan man faktiskt aldrig få för mycket av…


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼