GTA III släppt till iOS och Android

dec
15

Nu kan du äntligen uppleva det 10 år gamla, men fortfarande fantastiska, spelet Grand Theft Auto III i din smartphone eller tablet som kör iOS eller Android. Rockstar Games har nämligen portat GTA 3 till dessa operativsystem och säljer det billigt. Androidversionen går på 35 kronor och den till iOS 38 kronor. Och eftersom att det ska röra sig om hela det klassiska spelet så är det otroligt prisvärt.

http://youtu.be/Q5cUxgWC4hA

När GTA 3 släpptes 2001 var det en mindre revolution i spelbranschen då man nu kunde utforska en stor värld i den takt man ville och inte var särskilt styrd av uppdrag och andra mål. Friheten och lyckan i att stjäla den där sportbilen, köra ifrån polisen, hoppa över järnvägen och sedan meja ner armén av poliser med hjälp av diverse vapen var oslagbar. Och tanken på att kunna göra om detta i min mobil gör mig knäsvag.

Att kontrollera detta komplexa spel enbart med touchkontroller låter däremot lite krångligt. Men enligt utsagor ska detta inte vara något större problem utan någonting man  vänjer sig vid. Och med tanke på hur många speltimmar man har framför sig är det väldigt troligt.


GTA III i App Store.
GTA III i Android Market.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼