Appland har öppnat för alla

dec
14

För ett par veckor sedan skrev vi om Appland, ett svenskt alternativ till Android Market. Idag slog de upp portarna till butiken och alla som äger en Androidmobil är välkomna att testa. Kolla in deras video för en kort introduktion:

Ungefär som Market

Appland är både lik och olik Android Market. Designmässigt märks det tydligt att Appland har inspirerats av Market, vilket inte är något negativt. Men fördelen med att leta appar i Appland är att du kan vara säker på att alla appar är testade och fria från virus och liknande. Du kommer bara hitta svenska appar i Appland och i dagsläget är utbudet inte jättestort. Men ett hundratal spel och appar finns att ladda just nu. Och det är busenkelt att köpa appar, kostnaden dras från ditt abonnemang eller kontantkort, du behöver inte registrera något konto eller betalkort.

Några nackdelar, förutom utbudet, som jag kan se spontant är att Appland inte har någon ångertid på köpta appar. Handlar du från Market har du alltid 15 minuter på dig att ångra ditt köp och få pengarna tillbaka. Och det går inte att se Marketappar i Applandappen och tvärtom. Men det är mindre störande problem, Appland ser ut att vara en riktigt trevlig lösning.

Sugen på att testa Appland? Besök deras webbsida för information om hur du skaffar appen. Den är såklart helt gratis.


Källa: Appland.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼