Ny trailer till BioShock Infinite från VGA

dec
12

I helgen hölls Spike TV Video Game Awards (VGA) på andra sidan pölen. Evenemanget kan i runda slängar förklaras som spelvärldens Oscarsgala. Bland spelutvecklare har det blivit hett att visa upp kommande titlar under galan och årets upplaga var inget undantag.

Irrational Games visade bland annat upp en ny trailer från sitt kommande BioShock Infinite som ser helt strålande ut. Designteamet hos Irrational är galet kapabla. Undervattensstaden Rapture från det första BioShock är en av de mest uppslukande spelvärldarna någonsin och luftstaden Columbia verkar inte göra mig besviken. Spelet släpps under nästa år och det kan inte vara snart nog.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼