Välj rätt julklappstelefon

dec
9


Det är inte lätt att hitta den perfekta telefonen till någon. Och när julen närmar sig med stormsteg ökar pressen på att finna den modell som passar alla bäst för sonen, mormor, tekniknörden eller kanske dig själv. Vilken modell som är bäst är svårt att säga, men vi har valt ut ett par modeller som vi tror kan vara en trevlig överraskning att få av tomten i år.

Androidtelefoner

Antalet Androidtelefoner växer explosionsartat och det blir bara svårare att hitta rätt modell. Du kan hitta en billig telefon eller en riktigt vass. Den kan bara liten eller jättestor, med eller utan tangentbord. Det finns nästan en modell för alla smaker.

Sony Ericsson Xperia Arc S

Sony Ercisson Xperia Arc S är telefonen för den stilsäkre personen som söker en snygg design och bra hårdvara. I vanlig ordning gör Sony Ericsson även en telefon med riktigt bra kamera.
Xperia Arc S kostar ungefär 3500 kr.

Motorola Razr

Motorola Razr passar den person som värdesätter tunna produkter. Förutom att vara rakbladstunn andas telefonen kvalitet och exklusivitet. Trots det är priset inte alls omänskligt högt.
Motorola Razr kostar ungefär 4800 kr.

Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus är telefonen för Androidnörden som inte nöjer sig med annat än det allra senaste. Denna stora telefon har en massa häftiga funktioner.
Galaxy Nexus kostar ungefär 5400 kr.

HTC Sensation XL med Beats Audio

Audiofilen kommer att älska HTC Sensation XL med Beats Audio, som gör den mobila ljudupplevelsen bättre än någonsin. Du måste faktiskt testa för att förstå.
Sensation XL Beats Audio kostar ungefär 5500 kr.

Sony Ericsson Xperia Active

Extremsportaren kommer att älska Sony Ericsson Xperia Active. Varför? Den är stöttålig och tål att utsättas för vatten och andra tuffa utmaningar.
Xperia Active kostar ungefär 2500 kr.

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Känner du någon som vill ha en liten smartphone men också ett fysiskt tangentbord? Det är precis detta som gör Sony Ericsson Xperia Mini Pro så bra.
Xperia Mini Pro kostar ungefär 2100 kr.

iPhone

Det var Apples iPhone som på allvar gjorde att smartphones blev populära världen över. Och för varje ny modell Apple har släppt har iPhone blivit bättre och bättre. Apple vet hur man skapar kvalitet både på in- och utsidan och iPhone har ett flyt konkurrenterna bara kan drömma om.

iPhone 4S


Den som vill ha en telefon av hög kvalitet och som ligger bra i handen kan satsa på en iPhone 4S. Skärmen på 3,5″ är precis lagom och gör att telefonen inte upplevs klumpig. Därtill har den ett grymt flyt.
iPhone 4S kostar ungefär 5800 kr.

Telefoner med Windows Phone

Den som inte vill ha en smartphone från Apple eller med Android som operativsystem kan säkert uppskatta en telefon med Windows Phone. Borta är gamla, omoderna Windows Mobile, Windows Phone tar det bästa från iOS och Android och lägger på ett unikt och smart gränssnitt.

Nokia Lumia 800


Efter att ha tappat många köpare är Nokia nu på väg tillbaka. Med sin nya flaggskeppsmobil Lumia 800 kan du uppleva Windows Phone och Nokia i symbios.
Lumia 800 kostar ungefär 5900 kr.

HTC Titan


HTC Titan är kvalitet blandat med snygg design. Passar den som är trött på iPhone eller Android och vill prova på ett helt nytt operativsystem för telefoner.
HTC Titan kostar ungefär 4700 kr.

Den perfekta telefonen för farmor

Bara för att man blir lite äldre och synen och finmotoriken börjar svika betyder det inte att man ska behöva sluta konversera utanför hemmet.

Doro 341


Doro 341 är anpassad för dem som vill ha en tydlig, enkel och prisvärd mobil. Den har stora, tydliga knappar, en lättläst skärm och alla de funktioner som behövs.
Doro 341 kostar ungefär 650 kr.

Vi hoppas att du kan hitta den perfekta telefonen här, vi är säkra på att de uppskattas. Ett par av dem kostar ganska mycket, men då får du också mycket för pengarna. God jul!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼