Summerburst 2012 – succéfestivalen återvänder i juni

dec
8

Förra året gick festivalen Summerburst av stapeln för första gången, en festival tillägnad elektronisk musik. Under en dag (den 4 juni) kunde publikhavet gunga till toner från David Guetta, Avicii, Eric Prydz, Dada Life med flera. Och det verkar som det var en stor succé för nästa år är Summerburst tillbaka. Denna gång är den dessutom två dagar lång.

Den 15-16 juni ska du befinna dig på Stockholm Stadion om du är taggad på Summerburst 2012. Eftersom det är ungefär 6 månader tills dess har de flesta artisterna inte presenterats ännu, men vi kan meddela att AXWELL och Sebastian Ingrosso är två klara stjärnor. För er som inte är bekanta med dem kan jag nämna att AXWELL är ”kungen av den solkyssta-sommarhousen” och Sebastian Ingrosso en svensk stjärn-DJ och musikproducent. Om det låter som din kopp te är detta en bra början på vad som kan bli ett riktigt lovande startfält.

Summerburst 2012 ska ha plats för 20 000 gäster och biljetter finns redan nu att köpa hos Tickster. För att ladda upp extra mycket kan du läsa vår sammanfattning av förra årets festival.


Källa: Summerburst.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼