Xbox LIVE har uppdaterats

dec
7

Gör er klara alla spelglada Xboxare, idag släpps ett antal nya funktioner för Xbox LIVE

  • Första nyheten är bara för dig som har Xbox LIVE guld, denna funktion tillåter dig att spara spel och din profil i molnet, vilket gör att du kan sitta på vilken Xbox som helst och komma åt dina framsteg och prestationer  på dina spel. Vilket innebär att du kan spara ett spel i molnet och sedan dra hem till en polare och fortsätta där du slutade av.
  • Andra nyheten är ”Signalfyrar” denna nyhet gör du kan sätta upp en så kallad signalfyr där du visar vad du är sugen på att lira och ser om dina polare också vill lira samma spel som du.
  • Tredje nyheten är integreringen med Facebook som tillåter dig att lägga upp dina achievements, filmklipp och spelupplevelser på Facebook så att alla kan se hur kul du har.
I denna uppdatering kommer även ni som använder Kinect kunna bläddra i innehållet som finns på Xbox LIVE med rörelser, så du inte behöver ta upp den stora tunga kontrollen från soffbordet.

Av

Designfreak vars kreativa sinne skapar harmoni mellan designens alla element. Har ett brinnande intresse för teknikens alla under.

Kontakt: johan.wirlen@hypeline.se

Annons ▼