HTC Flyer får äntligen Honeycomb

dec
7

Nu är det äntligen dags för alla ägare av HTCs sjutumstablet Flyer att uppleva Honeycomb, då den utlovade uppdateringen från Android 2.3 äntligen är på väg. I ett pressmeddelande skriver HTC att uppdateringen bland annat kommer ge Flyer

  • Tillgång till miljontals e-böcker i Google E-books. Storleken på HTC Flyer som är ca 19*12 cm gör det smidigt att läsa böcker även när du är på språng eftersom du kan hålla din Flyer i ena handen och bläddra med den andra.
  • En särskild version av Gmail som är anpassad till surfplattans skärmstorlek. Du kan t ex välja att se både inkorgen och ett mail i samma skärmbild.
  • Google Maps i 3D
  • En ny version av YouTube.

Lyckligtvis levereras denna uppdatering (som sig bör) OTA, Over The Air, vilket innebär att din tablet själv bör hitta uppdateringen förr eller senare.


Annons ▼