Gameplay från nästa Counter-Strike

dec
1

Nu har betan till det kommande Counter-Strike: Global Offensive dragit igång och självklart fylls youtube med ingame-videos som den du hittar nedan. Jag kan tänka mig att Valve gör sitt yttersta för att fansen ska ge spelet en godkäntstämpel och släta över klyftan mellan de som håller gamla goda 1.6 närmast hjärtat och de som diggar Source. Hur de lyckas med det återstår att se.

Av videon att döma så blir jag inte direkt taggad till tusen, det känns liksom statiskt på något sätt. Jag vet att det inte är samma typ av spel egentligen, men Battlefield 3’s dynamiska och svinsnygga slagfält känns lite mer inbjudande än CS:GO gör.


Via: vg247.com

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼