Coolt koncept från Honda

dec
1

Under Tokyo motor show presenterade Honda EV-STER. Honda EV-STER är en konceptbil som kommer köras på el. Designen ger oss en futuristisk Honda S2000, vilket inte är helt oväntat då de har slutat producera S2000 redan 2009. Därför skulle EV-STER kunna fungera som en ersättare till S2000.

EV-STERs chassi är så gott som bara carbon fiber, detta så klart för att hålla nere vikten och få ut så mycket som möjligt från elmotorn på 10 kWh, vilket ger ungefär 78 hästkrafter. De säger även att EV-STERn skulle klara en resa på ungefär 160km, vilket säkert skulle räcka för många som pendlar i Stockholm eller liknade.

Så kolla in detta koncept på bilderna nedan och se vad ni tycker, för jag skulle lätt kunna sätta mig i denna farkost och glida till jobbet varje dag utan problem.

 


Källa

 

Av

Designfreak vars kreativa sinne skapar harmoni mellan designens alla element. Har ett brinnande intresse för teknikens alla under.

Kontakt: johan.wirlen@hypeline.se